Продавець profsnab.com.ua розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
126 відгуків

ВИБАЧИТЕ БУДЬ ЛАСКА, МАГАЗИН ЗАРАЗ ПРАЦЮЄ ЛИШЕ ПО ОКРЕМИХ КАТЕГОРІЯХ ТОВАРІВ! НАЯВНІСТЬ І СТРОК ВІДПРАВКИ ТОВАРУ УТОЧНЮЙТЕ У МЕНЕДЖЕРА З ПРОДАЖУ! ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!!

+380 (98) 679-10-50
+380 (50) 690-74-80
profsnab.com.ua
Кошик
Аланін (L) альфа-чода
влево
  • Аланін (L) альфа-чода, фото 2
вправо

Аланін (L) альфа-чода

  • В наявності
  • Код: 0500

Ціну уточнюйте

+380 (98) 679-10-50
  • +380 (50) 690-74-80

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис

Аланін — це аліфатична замінна амінокислота природної сейології, що входить до складу білків і біоактивних сполук. Виробляється в організмі людей і тварин із безазотистих сполук і засвоюваного азоту. Є дві форми речовини — альфа й бета. Перша є найважливішою структурною частиною білків і бере участь у вуглеводному обміні. Друга — компонент біоз'єднань, зокрема вітаміну В5 (пантотенової к-ти).

Аланін — це білий порошок, сформований кристалами ромбічної сингонії. Розчинником перекристалізації виступає вода. Ароматичні характеристики немає. Молярна маса — 89,09 г/моль, щільність — 1,432 г/см3 (за 23 °C), t плавлення з розкладанням — 295-316 °C. Формула: C3H7NO2.

Аланін (скорочено Ala або A) — альфа-амінокислота. L-ізомер є однією з 22 протеїногенних амінокислот, тобто будівельним матеріалами білків. Його часто класифікують як неполярну амінокислоту. Аланін може бути біосинтезований із пірувату й амінокислот із розгалуженим ланцюгом, як-от валін, лейцин і ізолейцин. Найчастіше його отримують через відновлювальне амінування пірувату. Аланін тісно пов'язаний із метаболічними шляхами, як-от гліколіз, глюконеогенез і цикл лимонної кислоти. Він також виникає разом із лактатом і генерує глюкозу внаслідок розкладання білка через цикл аланину. Катаболічний шлях аланіна містить просту реакцію амінотрансферази, яка безпосередньо справляє піруват. Зазвичай, піруват, продукуваний цим способом, призведе до утворення оксалоацетату, хоча, коли енергетичний заряд клітини низький, піруват окислюється до СО2 и H2O через піруватдегідрогеназний комплекс і цикл лимонної кислоти. Це робить аланін глюкогенною амінокислотою.

Розчинність у воді залежить від температурного режиму: що вище t, то краще розчинення. Так, за 25 °C воно становить 16,65 г/100 г, а за 75 °C — 32,2 г/100 г. Дуже слабко розчиняється ця речовина в етиловому спирті. У диметилкетоні та етоксиетані розчиненню й зовсім не піддається.

Основні хімічні властивості полягають у взаємодії з основами, кислотами та спиртами (реакція етерифікації). Крім того, ця сполука здатна формувати пептидний зв'язок.

З урахуванням описаних фіз і хім. властивостей (до речі, подібних властивостями всіх інших замінних АМК), зберігати цей продукт необхідно за кімнатного t, у сухому прохолодному приміщенні герметично упакованим. Також важливо запобігати потраплянню сонячного світла. У разі дотримання таких умов термін придатності становить 2 роки від дня виготовлення.

Аланін — це аліфатична замінна амінокислота природної сейології, що входить до складу білків і біоактивних сполук. Виробляється в організмі людей і тварин із безазотистих сполук і засвоюваного азоту. Є дві форми речовини — альфа й бета. Перша є найважливішою структурною частиною білків і бере участь у вуглеводному обміні. Друга — компонент біоз'єднань, зокрема вітаміну В5 (пантотенової к-ти).

Харчові продукти, в яких є аланін. Брак зазначеної АМК найчастіше розвивається у вегетаріанців. І цьому є логічне пояснення: основні джерела речовини — м'ясо та м'ясні бульйони. У найбільших обсягах Ala входить до структури тваринних білків. Міститься не тільки в м'ясі, але й у яйцях, молоці, сирі, рибі та морепродуктах. З рослинних джерел: рис, кукурудза, овес, боби та горіхи.

            Застосування. На сьогодні аланін активно використовується в багатьох напрямах: медицині, фармацевтиці, косметології, виробництві спортпіту, тваринництва та ін.

Косметологія. Аланін нерідко купують і для використання в косметологічних цілях, оскільки він здатний істотно покращувати стан шкіри, волосся й нігтів, а також внутрішніх органів. Цей матеріал слугує пом'якшувачем, зволожувачем, кондиціонером, релаксантом, антистатиком, захистом, маскувальником. Крім того, як технологічний інгредієнт він добре пов'язує субстанції та збільшує однорідність структури.

Цю амінокислоту вводять у цілий перелік косметичної продукції та засобів особистої гігієни: -креми для обличчя, що забезпечують захист від холоду;

-гідрофільні олії для поліпшення кольору обличчя;

-класичні та плацентарні маски для обличчя;

-губні помади із захисним і зволожувальним ефектами;

-омолоджувальні засоби; продукти для ванної; засоби для гоління...

Може застосовуватися в дитячих серіях.

Найчастіше аланін використовують разом із іншими амінокислотами. Також його вводять у ліпосомальні комплекси, де він виступає одночасно й активним агентом, і носієм.

Норми введення речовини в різну косметику регламентуються ЄС. Здебільшого допустима кількість становить 10%. Виняток — зволожувальні креми: у них об'єм Ала не має перевищувати 3-5%.

Тваринництво. У цій галузі продукт використовують, через те, що він здатний підвищувати конверсію кормів для тварин, продуктивність, кількість активних пептидів у м'язових тканинах і споживання таурину організмом. Крім того, зазначена АМК покращує антиоксидантну здатністьТить м'язів і якісні параметри м'яса.

Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте
Аланін (L) альфа-чодаАланін (L) альфа-чода
В наявності
Ціну уточнюйте
+380 (98) 679-10-50
  • +380 (50) 690-74-80

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner