Ціну уточнюйте
Аргінін (2-аміно-5-гуанідиналеріанова кислота) — це умовно-незамінна амінокислота, є оптично активною, є у формі L- і D-відомерів.
L-Аргінін входить до складу рецептів гепатопротекторів, імуномодуляторів, кардіологічних препаратів, багатьох харчових добавок, добавок для спортсменів.
Параметры.
• Кваліфікація чда.
• Хімічна формула C6H14N4O2.
• Форма — кристали/порошок.
• Колір білий/безбарвний.
• Добре розчиняється у воді, злегка розчиняється в спирті, практично не розчиняється в ефірі.
• Масова частка основної речовини — 99,38%.
• Прозорість/квітність розчину — відповідає тесту.
• Прозорість — 99,37%.
• pH 10,88.
• Насипна щільність — 0,61 г/мл.
• Специфічний кут повороту +27,23 [α]20n,°.
• Специфічний кут повороту +27,06 [α]25n,°.
• Витрати під час висушування (110 °C) — 0,22%.
• Ідентифікація — відповідає.
• Залишок після прожарювання — 0,09%.
• Хлориди (СI) — 0,001%.
• Сульфати (SO4) ≤ 0,02%.
• мембранний (NH4) ≤ 0,02%.
• Важкі метали (Pb) — ≤ 5,0 ppm.
• Свинець, кадмій (Сd) ≤ 0,5 ppm.
• Мишак ≤ 1,0 ppm.
• Ртуть ≤ 0,10 ppm.
• Залізо ≤ 10 ppm.
• Органічні домішки — відповідає тісту.
• Загальний вміст бактерій < 10 cfu/g.
• Грибки та дріжджі, сoliformers, cfu/g — відсутні.
• Salmonella, E.coli, staphylococcus aureus — немає.